LIVE
logo
[ultimatemember form_id=6152]
Suport tehnic:
suport@rallygps.ro

+40744500090
 

Despre noi

Servicii de monitorizare și siguranță GPS

Compania noastră oferă servicii de monitorizare GPS înregistrează. Echipamentele noastre inregistreaza  si transmit la un interval de 10 (zece secunde) informatii privind concurenții: poziția geografică, viteza și direcția
de deplasare.

Acces internet

Oferim servicii de communicatii sau acces internet pentru Bivouac sau Comandament situat in locatii greu accesibile prin GSM sau Satelit.

Live Broadcast & Live Tracking

ndiferent de tipul de competiție,  serviiciile noastre de Live Video Broadcasting  sau Live Tracking sunt servicii prin care puteti crește  vizibilitatea evenimentului dumnevoastră pe internet sau in cadrul rețele sociale.

Abilitățile și expertiza noastră

RallyGPS oferă una dintre cele mai cuprinzătoare soluție hardware si software pentru monitorizarea GPS a competițiilor sportive. Noi trăim cu adevărat prin motto-ul nostru "găsim orice sau pe oricine oricând". Indiferent dacă aveți nevoie de urmărire pentru un raliu auto, participanti ai un concurs de orientare turistică, cicliști sau anbarcatiuni nautice, RallyGPS este soluția pe care trebuie sa o alegeți. Software-ul nostru intuitiv și ușor de utilizat face ca urmărirea să fie necomplicată și fiabilă. Raportările personalizate vă oferă informațiile de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie de ele. Și dacă nevoile dvs. vor fi și mai specializate, avem experiența, cunoștințele și expertiza pentru a dezvolta un tracker care să corespundă cerințelor dvs. exacte. Și facem totul la un preț accesibil.
Tehnologie GPS


0Conectivitate GSM


0Conectivitate in Internet


0Comunicatie Mobile LIVE


0qodef-team-image


Manager

Davidescu Ioan

Dezvoltator și manager al RallyGPS.

qodef-team-image


Dezvoltator Software

Codrin Popescu

Dezvoltator software ale RallyGPS.

qodef-team-image


Tehnician

Daniel Chiriac

Se ocupă de instalarea și configurarea trackerelor GPS.

qodef-team-image


Coordonator Marketing

Nicoleta Davidescu

Coordoneaza departamentul de marketing si backoffice.

Translate »